Revolució Sense Enemics

Català - Español
 
 
 


Perquè el benestar de les persones sigui el centre de la societat.
 

 


 Estic d'acord i accepto la política de privacitat.

Leave this empty:

Jaume López Hernández

Professor de Ciències Polítiques i Sociologia. Imparteix docència a la Universitat Pompeu Fabra (UPF), la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), la Universitat Ramon Llull (URL) i l’Institut Barcelona d’Estudis Internacionals (IBEI). És doctor en Ciència Política per la UPF i màster en Filosofia de les Ciències Socials per la London School of Economics and Political Science. Els seus camps d’investigació són les teories de l’acció col·lectiva, els béns comuns, la democràcia i la filosofia de les ciències socials. Participa habitualment en diversos mitjans de comunicació. Més informació a www.jaumelopez.cat

Daniel Gabarró Berbegal

Mestre, psicopedagog, llicenciat en Humanitats, diplomat en Direcció i Organització d’Empreses i expert en PNL. Actualment es dedica a la investigació, a l’escriptura i a la formació com a free lance. Especialitzat en temes d’espiritualitat i consciència, tant en l’àmbit individual com en el col·lectiu (empreses, organitzacions…). Participa habitualment en diversos mitjans de comunicació com, per exemple, en «L’ofici de viure» de Catalunya Ràdio com a xerpa espiritual. Més informació a www.danielgabarro.cat

Vol contribuir?

Les propostes que fem al llibre “Revolució sense enemics” volen ajudar a la transformació social. I aquesta transformació serà possible gràcies a molta gent. El convidem a difondre aquesta pàgina web, a reenviar el llibre per correu electrònic als seus contactes, a penjar-lo a les xarxes socials, a comprar-lo en paper a qualsevol llibreria, a deixar-lo a les seves amistats, a fer-lo arribar a la biblioteca del seu municipi... Gràcies per difondre'l.

Aprofundir

Hem obert un espai web per facilitar l'intercanvi d'informacions, oferir noves propostes, contactar amb gent del nostre entorn que té els mateixos interessos... CLIQUI AQUÍ per entrar en aquest espai i aprofundir i realitzar les seves aportacions, així com per llegir les aportacions d'altres persones. Si té interès en dinamitzar aquest espai d'introducció i vincle amb d'altres moviments, faci'ns-ho saber.

Segueixi'ns

Als mitjans

Trobi AQUÍ entrevistes, articles i opinions sobre el llibre en els mitjans.


Boira Editorial

Aquest llibre està editat per Boira Editorial , un nou model d'editorial que vol fer arribar la cultura a tothom. Per això, a més de publicar llibres en paper, els oferim en PDF gratuït. Estem orgullosos d'avançar vers un nou model empresarial basat en l'equitat.